Juodgrūdžių sėklų aliejus



Juodgrūdžių sėklų aliejus

Šalto spausdimo juodgrūdžių (kalindži sėklos arba juodasis kmynas) sėklų aliejus yra kartoko, aštroko ,graužiančio skonio. 

Unikalus augalas savo savybėmis. Šio aliejaus gydomosias savybes savo traktate aprašė Hipokratas, senovinių graikų farmaceutas Dioskorida. Apie augalą ir jo vartojimą smulkiai savo darbuose aprašė Avicena XI šimtmetyje. Pranašas Muchamedas teigė, kad „Juodgrūdė(juodasis kmynas) yra vaistai nuo visų susirgimų, išskyrus mirtį“.

Juodgrudžių aliejus ypač populiarus ir šiandien. Naudojamas imuninei sistemai stiprinti ir liaudies medicinoje. Farmacijoje vaistų gamintojai naudoja sėklas ir jų aliejų vaistinių preparatų gaminimui. Aliejus pagal savo sudėtį turtingas vitaminais, mineralais ir aktyviosiomis medžiagomis, gamtiniais antibiotikais ir imunostimuliatoriais.

Juodgrudžių aliejus daug amžių populiarus kaip efektyvi kosmetinė priemonė. Tai naudingų medžiagų šaltinis, kuris turi teigiamą poveikį odai bei plaukams.

100 g. energinė vertė: 3626kJ/882 kcal.

Riebalų - 97,99g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 16,14 g

Angliavandenių 0 g,

iš kurių cukrų 0 g.

Baltymų 0 g

Druska 0 g.

Kilmės šalis Lietuva.

Pardavėjas UAB "Pas Bobutę"



Rašyti atsiliepimą

Pastaba: HTML nesiverčia!
    Blogas           Geras

Juodgrūdžių sėklų aliejus

  • 11,00€

Matas: 100 ml

Sudėdamosios dalys: Juodgrūdžių sėklų aliejus