You are here:
SKU: Fermentuori gėrimai

Fermentuotas avižų produktas 1L

22,00 

Turime

Populiariausias klasikinis fermentuotas avižų produktas. Švelnau skonio, turintis daug skaidulų ir gerųjų bakterijų.

  • BE GLITIMO,
  • BE LAKTOZĖS,
  • NEPASTERILIZUOTAS,
  • KONCENTRUOTAS,
  • VEGANIŠKAS.


Produkte pieno rūgšties bakterijų – ne mažiau kaip 1×109 KSV/ml, Bifidobakterijų – ne mažiau kaip 1×106 KSV/ml, Lactobacilus bulgaricus – ne mažiau kaip 1×108 KSV/ml, Streptococcus thermophilus – ne mažiau kaip 1×108 KSV/ml.

 Kiti šių šeimų porūšiai: Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Propionibacterium freudenreichii subsp. Shermanii, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris.

Sudedamosios dalys: geriamasis vanduo, avižiniai dribsniai (ne mažiau 25%), pieno rūgšties bakterijų ir bifidobakterijų raugas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio hidrokarbonatas.

Vartojimo būdas: rekomenduojama vartoti gryną po 1-2 valgomuosius šaukštus kiekvieno valgio metu arba iškart po jo.
Gėrimų gamybai: vienai stiklinei sulčių, žaliųjų kokteilių ar kitų gaiviųjų gėrimų – įpilti 1-2 valgomus šaukštus produkto. Išmaišyti.
Maisto gamybai: 1-2 valgomus šaukštus dėti į įvairias košes, sriubas (ne karštesnius nei + 40 °C), ar užpilti smulkintus vaisius, daržoves, salotas ir kitus patiekalus kiekvieno valgio metu.

Tinka vartoti iki: žr. į datą ant butelio kamštelio.

Laikymo sąlygos: 0 iki +12 °C temperatūroje šaldytuve, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių vietoje. Atidarius butelį laikyti šaldytuve užsuktu kamšteliu ir suvartoti ne vėliau nei iki tinkamumo vartoti termino pabaigos.

BE GLITIMO, BE LAKTOZĖS, NEPASTERILIZUOTAS, KONCENTRUOTAS, NEALKOHOLINIS, VEGANIŠKAS.



Gamintojas: MB „Mėmelio prekyba”,Lietuva.